UNLU - Puls dobro obrađenog tla

Osnovan 1971. godine, UNLU je definitivno nacionalni lider u proizvodnji opreme za obradu tla sa 55% tržišnog udjela i iskustvom od 50 godina. U tri proizvodna pogona, koji se prostiru na više od 100.000 m2 ukupne površine, kompanija proizvodi plugove, disk brane, kultivatore i drugu poljoprivrednu mehanizaciju najvišeg kvaliteta. Kompanija zapošljava više od 500 visoko obučenih radnika, a ima i poseban centar za razvoj i istraživanje.

U UNLU -u su kupci uvijek na prvom mjestu, zbog čega za uloženi novac uvijek dobivaju najkvalitetniji proizvod. I tako već pola veka. Njihov glavni vodič su zahtjevi klijenata. U UNLU Intenzivno rade na stalnom razvoju i poboljšanju trajnosti i dugovječnosti svojih proizvoda, postizanju operativnih performansi, smanjenju operativnih troškova... Svi proizvodi UNLU-a izrađeni su po najvišim standardima kvalitete, od provjerenih sirovina, lako se podešavaju, stabilni su u radu, a zahvaljujući izvrsnom dizajnu imaju minimalno opterećenje na traktor, čime se osigurava značajna ušteda goriva.

Njihova specijalnost su definitivno plugovi. Od osnovnih dvobrazdnih, do rezervnih dvanaest-brazdnih, za traktore od 45 KS i više, u svom proizvodnom asortimanu, svaki poljoprivrednik može pronaći odgovarajuću mehanizaciju, u skladu sa zahtjevima i radnim uslovima. Plugovi UNLU izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, sa posebnom zaštitom od korozije i trošenja i najboljom mehaničkom i hidrauličkom zaštitom od kamenja. Lako se izravnavaju i daju izuzetne rezultate.

Pogledajte našu ponudu na sljedeći link i saznajte više kod našeg prodavca!